AL 50 MAAL WIJZE WOORDEN COLUMN A.L.DUSCEES

Dongen, 30 november 2010 .Met een verdiende vakantie erbij geteld en dat vanaf november 2009 .Dan kom je al gauw aan de pakweg vijftig per jaar. En laat deze krant dan maar gauw de wens er bij voegen dat Cees van den Broeke nog lang zijn Wijze Woorden Column mag schrijven voor deze internetkrant . De redactie rekent daar overigens vurig op .Degene die de inspirerende stukjes van onze eerste columnist nog nooit gelezen hebben moeten er toch maar eens aan beginnen. Deze krant kan verklappen dat heel veel Dongenaren dat in de loop van dit jaar wél zijn gaan doen. De bijlage waarin A.L.Duscees elke week trouw zijn column schrijft heeft een gemiddeld hoog bezoekersaantal. Kan de krant volgens de laatste novembercijfers er van uit gaan dat zo’n 500 tot 700 bezoekers dagelijks (in) deze krant lezen, zowat de helft daarvan doet ook de bijlage A.L.Duscees aan. Voorwaar een must voor de bezoeker van deze krant. Cees is niet zo maar een columnist. Als columnist ziet hij dingen scherp, maar zijn pen is dat minder. Hij heeft geen harde woorden nodig om zijn woorden aan te laten komen bij de lezer . A.L.Duscees is een alias en Dongenaar Cees van Den Broeke is de man die elke week die Wijze Woorden Column schrijft. Cees bedankt voor de vorige 49 en hopelijk geniet de Dongeaar nog lang van de kracht van jouw woorden .Elke week in kolom één van deze krant

DANKJEWEL CEES!

Piet Eelants